Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

Γερμανικό...

Το 'ξερα ότι αυτή η παιδική χαρά θα μου δημιουργούσε πρόβλημα...Απέναντι από τη σκοπιά μου, εξοπλισμένη πλήρως! Παρακολουθούσα τα παιδάκια να επινοούν από την αρχή το παιχνίδι! Εμείς, οι πιο μεγάλοι, επινοούμε τον εχθρό εφόσον δεν μας βρίσκεται κάτι σε Γκρουέφσκι εύκαιρο! Τα παρατηρούσα! Χαιρόμουν για αυτά, ντρεπόμουν για μένα! Γεμιστήρα εγώ, τραμπάλα αυτά, αλεξίσφαιρο ο Μιχάλης, τσουλήθρα εκείνα! Μαζί τους ήμουν όλο το δίωρο! Άσκοπος σκοπός! Το πουλί από το δέντρο με κορόιδευε και αυτό! Το ηλιοβασίλεμα με αποτελείωνε! Πήραμε τη ζωή μας λάθος!
Τα καλά νέα πάντως έρχονται από ψηλά. Ο Θεός συγχωρεί! Ναι, ο στρατός προσπαθεί να σε κάνει μαλάκα....Αν είσαι άντρας, τον αντιμετωπίζεις με επιτυχία! Καλές βουτιές φίλοι μου!

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Αυτός είναι στρατός!!!!

Υπάρχουν φορές που η είδηση τα λέει όλα. Σπάνια, μα συμβαίνει και αυτό! Σκεφτόμουν χθες γιατί ελέγχει ο στρατός το ξύρισμα και το γυάλισμα...Η απάντηση που έδωσα μου ήρθε φυσικά: Μέχρι εκεί μπορεί να δει...Στο site των Νέων διαβάσαμε:

"ΜΙΑ ΝΕΑ υπόθεση κτηνωδίας με πρωταγωνιστές Βρετανούς στρατιώτες στο Ιράκ, την οποία αποκάλυψε χθες η εφημερίδα «Ιndependent», συγκλονίζει τη Βρετανία. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από πέντε χρόνια στη Βασόρα και είδε το φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία ενός 19χρονου Ιρακινού ότι Βρετανοί στρατιώτες τον είχαν υποχρεώσει να κάνει στοματικό έρωτα σε έναν άλλο κρατούμενο, όταν ήταν μόλις 14 ετών. Όπως διηγείται στην εφημερίδα ο «Χασάν», η βρετανική περίπολος τον συνέλαβε καθώς εκείνος προσπαθούσε να κλέψει γάλα μαζί με έναν φίλο του από μια αποθήκη. Αφού τον χτύπησαν, τον υποχρέωσαν να βγάλει τα ρούχα του. «Μας έβαλαν να αγκαλιαστούμε. Διασκέδαζαν καθώς μας ταπείνωναν και μας κακοποιούσαν, εκείνη τη στιγμή ήθελα να είχα πεθάνει.
Έπειτα με έβαλαν να καθήσω με τον Ταρίκ και με υποχρέωσαν να του κάνω στοματικό έρωτα», αναφέρει. Μόνο αφού πέρασαν πέντε χρόνια ο Χασάν βρήκε το κουράγιο να μιλήσει για το επεισόδιο. Στο μεταξύ, είχε εγκαταλείψει το σχολείο κι έμενε κλεισμένος στο σπίτι του επειδή φοβόταν ότι θα τον αναγνώριζαν."

Πότε είπαμε παίρνω άδεια;

Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Δώσε μίζα στο χωριάτη!

"Ανελέητη επίθεση, λάσπη κατά κύματα, συκοφαντίες χωρίς όρια και αυτό γιατί πήγα με το γιο μου, όπως και χιλιάδες άλλοι Έλληνες να δούμε την εθνική μας ομάδα...Μέγα θέμα...Για μένα μεγάλη υποκρισία...Αυτό είναι το θέμα που απασχολεί τον ελληνικό λαό; Κακοδιαχείριση στον Οσε, με κατηγορούν και για ΟΤΕ, Έλεος πια...Τι συμβαίνει λοιπόν; Για ποιο λόγο γίνεται αυτή η επίθεση; Η άδικη επίθεση...Ποιοι κρύβονται πίσω της; Και τι επιδιώκουν; Να αποπροσανατολίσουν και να συγκαλύψουν τους πραγματικούς ενόχους; Να χτυπήσουν τον Λιάπη; Μήπως αυτά τα κέντρα έχουν άλλους σχεδιασμούς και απεργάζονται σχέδια για να εξυπηρετήσουν τα συμφεροντά τους; Και μέχρι πού θα φτάσουν; Ποια ακόμη μέσα θα χρησιμοποιήσουν; Ερωτήματα που πρέπει να απασχολήσουν όλους τους Έλληνες...".
Το παραλήρημα Λιάπη είχε κάτι από Νίξον! 1952, Υποψήφιος αντιπρόεδρος τότε, κατηγορήθηκε ότι πήρε 18.000 δολάρια από ψηφοφόρους! Βγήκε τότε για να αποκαλύψει ότι η Πατ δεν είχε καν βιζόν! Ένα σκυλί αποδέχτηκε ότι πήρε δώρο και αυτό το κράτησε γιατί το αγάπησαν τα παιδιά. Η μικρή το είπε Τσέκερς(εξού και Checkers speech). Ό,τι και αν έλεγαν, θα το κρατούσαν, είπε! Έτσι ακριβώς, τι σύμπτωση, και ο Λιάπης. Θα ξαναπήγαινε με το γιο του στην Εθνική. Πατρίς και Οικογένεια...
Αν τα κέντρα που πολεμούν τον Λιάπη είναι η Δικαιοσύνη, δικαίως απορεί και εξίσταται! Η μόνη μου αν θέλετε ένσταση ως προς την κυβέρνηση είναι η καθυστερημένη χρησιμοποίηση του στο Πολιτισμού. Έπρεπε να μπει νωρίτερα! Μερικοί θα διαφωνήσουν αλλά καύσωνα έχουμε, πρώτη μέρα μου είναι στη νέα μου μονάδα και ό,τι θέλω λέω! Για να ολοκληρώσω τη σύντομη παρέμβαση μου( δεν ξέρω πόσα χρόνια τρως αν σκοτώσεις παιδάκια σε Ίντερνετ καφέ και πρέπει να βρω την έξοδο επειγόντως), ο Μαρξ έλεγε ότι η θρησκεία είναι το όπιο των λαών; Ανολοκλήρωτο! Δεν τη πρόβαλες τη Siemens Καρλ μου, μας άφησες νωρίς καμάρι μου. Είσαι δικαιολογημένος!
Ιδεώδες και αυτοσκοπός, δύναμη και εξουσία. Το χρήμα τις κρατάει ζωντανές και εμείς καταγράφουμε απώλειες στα χρηματιστήρια, αυξήσεις ενώ κοιμόμαστε αγκαλιά με την ύφεση! Στο τζακούζι να σας κάτσουν, πατριώτες του χρήματος. Η πατρίδα όταν τη συνδυάσεις με την οικογένεια, προσφέρει λεφτά. Και έτσι το τρίπτυχο μας ολοκληρώθηκε!Με την ευχή μας...
Θα τα πούμε ρε! Στην επόμενη μέτρηση θα δείτε εσείς! Έχω καταλάβει ότι μόνο για τη δημοσκόπηση με έχετε! Ψέματα;